Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Flanders@Work viert 5-jarig bestaan met rebranding en nieuw kantoor in Herentals

Flanders@Work

Na de doorstart 5 jaar geleden onder leiding van Stein Wuyts kende Flanders@Work een sterke groei. Van 1 werknemer evolueerden ze naar 14 medewerkers voor het recruteren van talent in allerlei sectoren met bijhorende ondersteunende diensten voor de payroll hiervan.

Bovendien is Flanders@Work nu actief vanuit 3 kantoren. Je vindt ze in Antwerpen, Herentals en Beringen.

Een vijfjarig jubileum is de perfecte gelegenheid om terug te blikken, vooruit te denken en hier en nu te optimaliseren.

Stein Wuyts: “Om de samenwerking met Professionals@Work te verduidelijken voor nieuwe en bestaande klanten hebben we Together@Work bedacht. Zo zetten we nog meer in de kijker dat de beide ondernemingen nauw bij elkaar aansluiten en samen een betrouwbare HR-totaalleverancier vormen. Die herpositionering vroeg ook om een rebranding. We kozen voor een nieuw logo, een nieuwe website en een heldere campagne, die nu al te zien is op diverse kanalen.”

Bart Vandepoel, sinds begin dit jaar mede-eigenaar en district manager Kempen & Limburg vervolgt: “We kijken ook erg uit naar onze intrek in ons nieuwe kantoor in Herentals begin volgend jaar. Het huidige is al even te klein en op de Lierseweg konden we een nieuw pand kopen dat veel meer aansluit bij onze huidige noden.

In de nieuwe vestiging zal niet alleen het team van onze Herentalse vestiging komen te zitten, maar ook onze backoffice met 3 payroll-specialisten voor de ondersteuning van onze kantoren.”

Daarmee stoppen de ambities echter niet. Stein Wuyts: “We zijn op dit moment actief op zoek naar een aantal recruiters om ons team te versterken. Belangrijk daarbij is dat we niet alleen ervaren mensen zoeken. Ook schoolverlaters of mensen die hun carriere een andere richting willen geven, zijn meer dan welkom.

Dankzij een intensieve begeleiding en permanente opleidingen kunnen wij hen perfect op pad helpen. In de toekomst willen we ons netwerk ook verder uitbreiden: we zijn momenteel al actief in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen en bekijken de mogelijkheden om op termijn ook daar kantoren te openen.”

Bart sluit af: “We willen echter niet groeien om te groeien. Het afleveren van een kwaliteitsvolle totaalservice blijft het allerbelangrijkste. Daar zit onze meerwaarde en dat willen we zo houden.”

Meer informatie op www.togetheratwork.be

Flanders@Work

Flanders@Work

Flanders@Work

Deel dit artikel